В Ірпені під Києвом окупанти заходять у будинки українців під виглядом тероборони
В Ірпені під Києвом окупанти заходять у будинки українців під виглядом тероборони

В Ірпені під Києвом окупанти заходять у будинки українців під виглядом тероборони

Російські окупанти придумують нові способи, як захопити населені пункти України. Про подібні випадки повідомляють у місті Ірпінь (передмісті Києва).

Звернення записав учасник територіальної оборони Борис Балмасов.

Російський спецназ у місті

Згідно з інформацією, яку надав Борис Балмасов, в місто Ірпінь увійшли представники російського спецназу. Вони діють хитро і непередбачувано, зокрема, придуманий новий спосіб, як не видати себе українським громадянам, але захопити їх будинки і транспортні засоби.

В Ірпені під Києвом окупанти заходять у будинки українців під виглядом тероборони - Фото 1
В Ірпені російський спецназ представляється територіальною обороною

Виявляється, спецназ представляється місцевою територіальною обороною, щоб заходити в будинки жителів Ірпеня і забирати їхні автомобілі нібито для захисту міста.

Оборона ніколи не використовує чужу власність

У той же час Борис Балмасов стверджує, що є справжнім учасником територіальної оборони, і каже, що їх штаб ніколи не використовує чужу власність, будь то нерухомість або автомобілі.

В Ірпені під Києвом окупанти заходять у будинки українців під виглядом тероборони - Фото 2
Учасник тероборони Ірпеня Борис Балмасов просить повідомляти про випадки захоплення будинків і автомобілів лже-теробороною

Він просить повідомляти про подібні випадки не поліцію або рятувальників, а тероборону, оскільки правоохоронці зараз не можуть екстрено і швидко реагувати на запити. Вони займаються постраждалими в Бучі: це місто знаходиться біля Ірпеня і протягом ночі відбивається від російських окупантів.

Балмасов просить писати в усі відомі месенджери і соціальної мережі, або конкретно дзвонити на номер Ірпінської тероборони. Будемо пильні і не дозволимо окупанту обдурити себе!

Раніше портал MY.UA повідомляв, що біля військкоматів товпляться резервісти і добровольці, які бажають захищати Україну.

Також ми писали, що інформаційна атака: понад 40 нібито українських Telegram-каналів працюють на ворога.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader