Майже діти: в СБУ назвали середній вік російських солдатів, яких відправили на війну
Майже діти: в СБУ назвали середній вік російських солдатів, яких відправили на війну

Майже діти: в СБУ назвали середній вік російських солдатів, яких відправили на війну

Прес-центр Служби безпеки України оприлюднив середній вік російських солдатів, яких Володимир Путін відправив воювати заради "об'єднання русского мира".  

Про це йдеться на сторінці СБУ в Facebook.

Воюють практично діти

Через шість днів війни в Україні в полон потрапило кілька сотень російських солдатів. Їм пощастило набагато більше, ніж тим шести тисячам, які більше ніколи не повернутися на свою батьківщину і не побачать рідних/близьких.

За даними СБУ, в середньому вік російських військовополонених становить 19-22 роки, з чого можна зробити висновок: Володимир Путін відправляє практично дітей воювати в Україні. Найстрашніше, що велика частина навіть не підозрюють, куди були спрямовані і для яких цілей.

Вони стали "гарматним м'ясом" Кремля. І ті солдати, які потрапили в полон, прекрасно зрозуміли, на яку бійню їх прирекла влада Росії.

"Не відпускайте сюди дітей!"

Полонені військовослужбовці звертаються до своїх співвітчизників з благанням про те, щоб ті не відпускали дітей на війну. Адже дуже велика ймовірність більше ніколи не побачити сина. Передаючи привіт батькам, розповідаючи, що з ними добре поводяться, полонені закликають повалити Путіна: "Не відпускайте сюди дітей! Зберіться краще і йдіть на Путіна!".

Майже діти: в СБУ назвали середній вік російських солдатів, яких відправили на війну - Фото 1
Середній вік полонених російських солдатів - 19-22 роки, згідно зі зведенням СБУ

 У Службі безпеки просять поширять відео з полоненими серед своїх знайомі, особливо - на території Росії. "Україна не хоче воювати, але кожен, хто прийде до нас з війною - буде покараний. І потрапити в полон - це ще найкращий сценарій для російських окупантів... Разом переможемо!" - зазначили в СБУ.

Раніше портал MY.UA повідомляв, "Я тільки вмерти хочу": Азов показав листування російського солдата з мамою перед загибеллю

Також ми писали, що біля військкоматів товпляться резервісти і добровольці, які бажають захищати Україну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader