Вербна неділя: привітання, листівки та теплі побажання
Вербна неділя: привітання, листівки та теплі побажання

Вербна неділя: привітання, листівки та теплі побажання

Вербна неділя 2022 / depositphotos.com

Вербна неділя - християнське торжество, приурочене до дня, коли Ісус увійшов до Єрусалиму. Віруючі вітали свого вчителя, розмахуючи пальмовими гілочками, з часом їх замінили гілки верби. УНІАН підкаже, як найкраще привітати з великим святом православних.

Вербна неділя - листівки та побажання

Вербна неділя-привітання / bonnycards.ru

Вітаю з Вербною неділею! Нехай це світле свято подарує тепло на серці, добрі думки і ясний, радісний день! Нехай сім'я завжди буде дружна, щаслива і здорова, а доля вбереже від бід!

Вербна неділя - листівки / bonnycards.ru

З Вербною неділею! Нехай верба обдарує міцним здоров'ям та щирим коханням. Нехай всі тривоги і негоди підуть і зачинять двері. Бажаю чистих та щирих стосунків з оточуючими, легкості на душі, тепла у серці, щастя у домі та краси навколо.

***

Вітаю з Вербною неділею! Нехай Вербова гілка принесе вам здоров'я, бадьорість, довголіття і благополуччя. Нехай будинок покине все погане, а мир і любов будуть завжди з вами!

Церковне свято 17 квітня / bonnycards.ru

З Вербною неділею! Нехай світле свято заряджає теплою енергією, дає сили для здійснення задуманого. Нехай вербочка охороняє дім від зла та негараздів, а Господь дарує щастя, сили, спокій та смирення духу. Здійснюйте добрі вчинки та справи, залишайтесь чесними та вірними. Любіть, оберігайте, цінуйте своїх близьких, будьте жертовними душею та майте чисті помисли.

***

У такий чудовий свято бажаю, щоб разом з освяченою вербою в ваш будинок увійшли благодать, достаток і радість. А душа нехай цвіте і сяє, як весняні квіти. Нехай будуть поруч ті, хто дорогий і любимо. Нехай Господь береже ваш будинок і дарує здоров'я всім його жителям.

Картинки з Вербною неділею / bonnycards.ru

Вітаю вас із Вербною неділею! Від щирого серця бажаю здоров'я всім членам вашої родини, миру вашому дому та світлої весни! Нехай усі нещастя та прикрощі обійдуть вас стороною, і тільки радість та добро знайдуть до вас дорогу!

***

У це світле весняне свято Вербної неділі хочеться побажати всім миру в душі, достатку в домі, чистих прагнень і помислів, а також гармонії з близькими. Нехай разом з гілочкою верби в ваш будинок увійдуть Ангели і будуть охороняти і берегти вас і вашу сім'ю.

Вербна неділя в Україні / bonnycards.ru

Вітаю зі світлим святом Вербна неділя! Нехай усі печалі та негаразди підуть, а щастя та радість завжди будуть у вашому домі. Мирного неба над головою, позитивних емоцій, спокою та умиротворення. Здоров'я міцного вам та вашим близьким!

***

Вітаю з Вербною неділею! Бажаю світлих і чистих почуттів, удачі, везіння, добра і достатку. Нехай підуть з життя сум'яття і сумнів, поступаючись місцем міцному здоров'ю, благословення, миру і любові.

Побажання та листівки Вербна неділя / bonnycards.ru

Вітаю з Вербною неділею і від душі хочу побажати створювати щось добре і чудове, вірити тільки у добре і світле, дарувати близьким своє кохання та турботу, згадувати все веселе та жити щасливим сьогоденням. Нехай цієї Вербної неділі твоє серце покине смуток і тривоги, нехай наповниться добрим здоров'ям і світлом радості твій дім.

***

Від щирого серця вітаю з Вербною неділею! Нехай Господь дарує благодать, здоров'я і сили. Нехай життя буде успішною, барвистою, веселою і наповненою. Благополуччя, тепла, весняного настрою, нехай поруч завжди будуть близькі та рідні!

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Страсна седмиця 2022: традиції і заборони на тиждень перед Великоднем
  • Католицька Пасха 2022: привітання та листівки зі світлим святом
  • Іменини в травні 2022 року: хто і коли відзначає День ангела
Джерело матеріала
loader