Фільм Валентина Васяновича "Відблиск" вийде у прокат в США
Фільм Валентина Васяновича "Відблиск" вийде у прокат в США

Фільм Валентина Васяновича "Відблиск" вийде у прокат в США

Фільм українського режисера Валентина Васяновича “Відблиск” (2021) покажуть у кінотеартах США. Права на стрічку придбав американський дистриб’ютор Film Movement. Прем'єра відбудеться 6 травня, пише видання Screen Daily.

В основі сюжету — військовий хірург, який на сході України потрапив у полон, а після катувань у “Ізоляції” повертається додому та намагається відновити стосунки з дочкою та колишньою дружиною.

“Нинішня криза в Україні разом із звірствами, про які ми чуємо щодня, майже немислимі для тих, хто не стикається з жахами війни. Валентин, один із найталановитіших режисерів України, проводить болісні та виснажливі роздуми про війну та виживання у фільмі, який глядачі не скоро забудуть”, — коментує президент Film Movement Майкл Розенберг.

10% від продажу квитків на “Відблиск” перерахують до Кризового фонду в Україні, який надає українцям гуманітарну допомогу. Після прокату фільм завантажать на стрімінги.

Раніше Film Movement придбав фільм Ірини Цілик “Земля блакитна, як апельсин”. Прем’єра стрічки у США відбудеться 22 квітня.

Читайте також:

Фільм Віллена Новака "Чому я живий" відібрано до офіційної селекції Празького кінофестивалю.

Фільм українця Максима Наконечного "Бачення метелика" дебютує на Каннському кінофестивалі.

валентин васянович
Відблиск
Джерело матеріала
loader
loader