Перед судом постане буковинець за скоєння крадіжки гаманця
Перед судом постане буковинець за скоєння крадіжки гаманця

Перед судом постане буковинець за скоєння крадіжки гаманця

До поліції надійшло повідомлення від продавця про те, що невідома особа з прилавка магазину в місті Сторожинець викрала гаманець вартістю 700 гривень.

Співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції провели першочергові поліцейські заходи: опитали заявника та можливих очевидців події, а також опрацювали відео з камер спостереження.

Правоохоронці встановили та затримали за скоєне 42-річного місцевого жителя. Чоловік раніше судимий за вчинення майнових злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader
loader