Поліцейські затримали чоловіка, який викрав велосипед буковинки
Поліцейські затримали чоловіка, який викрав велосипед буковинки

Поліцейські затримали чоловіка, який викрав велосипед буковинки

26 квітня до поліції надійшло повідомлення від 35-річної жительки міста Новоселиця про те, що невідома особа з під’їзду будинку викрала її велосипед. Сума завданих збитків жінці становить 7500 гривень.

Співробітники відділення № 4 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції провели першочергові поліцейські заходи: опитали заявницю та можливих очевидців події, а також опрацювали відео з камер спостереження.

Завдяки оперативним діям правоохоронці встановили і затримали раніше судимого за скоєння майнових злочинів 24-річного жителя села Маршинці в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Новоселицького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення чужого майна, вчинених повторно в умовах воєнного стану. Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що відповідно до останніх змін в законодавстві, посилено відповідальність за вчинення крадіжки. Зокрема, не залежно від викраденого, скоєне в умовах воєнного стану прирівнюється до тяжких злочинів. За вчинення такого правопорушення зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Теги за темою
поліція Чернівецька область затримання
Джерело матеріала
loader
loader