"Навіщо завдавати таку шкоду дітям?": Анджеліна Джолі розповіла про візит до Львова
"Навіщо завдавати таку шкоду дітям?": Анджеліна Джолі розповіла про візит до Львова

"Навіщо завдавати таку шкоду дітям?": Анджеліна Джолі розповіла про візит до Львова

Анджеліна Джолі розповіла про свій нещодавній візит до Львова. У своєму інстаграмі голлівудська акторка й посолка доброї волі ООН опублікувала добірку фото й закликала припинити війну, яка калічить життя невинних людей, зокрема дітей.

“Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали “особливий камінь”, знайдений маленькою дівчинкою. Дівчинка, яка знайшла його, не усвідомлювала, що камінь, із яким вона гралася, насправді був уламком від бомби. Коли береш його в долоню, він здається нерівним і важчим, ніж ви очікували. Його блиск і незвичайність, напевно, привернули увагу дитини.

Коли бомба або снаряд вибухає, гострі осколки важких металів проникають в тіла тих, хто знаходиться поблизу точки удару. У багатьох дітей, яких я зустріла, що постраждали під час вибуху на вокзалі у Краматорську, нещодавно видаляли осколки — це важкий і болісний процес. Фрагменти, що застрягли близько до життєво важливих органів, надто небезпечно видаляти, й деякі з них все ще залишаються всередині дитячих тіл.

Який сенс завдавати шкоду дітям, яка крім фізичної травми має емоційні і психічні прояви?!

Боротьба за припинення війни, подібної до тієї, якої зазнала Україна, — це гонка за щоденне обмеження кількості вбитих, поранених, переміщених та травмованих”, — пише Джолі у пості.

Читайте також:

Ектор Хіменес-Браво влаштував благодійну вечерю у Варшаві й зібрав € 40 тисяч для бучан.

Перша леді США Джилл Байден зустрінеться з українськими біженцями у Румунії та Словаччині.

Анджеліна Джолі
Джерело матеріала
loader
loader