Джилл Байден відвідала Ужгород
Джилл Байден відвідала Ужгород

Джилл Байден відвідала Ужгород

Джилл Байден відвідала Ужгород - Фото 1
Джилл Байден відвідала Ужгород - Фото 2
Перша леді США зустрілася з першою леді Оленою Зеленською та відвідала школу, яка стала тимчасовим житлом для українців з інших регіонів.
Джилл Байден відвідала Ужгород - Фото 3
Джилл Байден відвідала Ужгород - Фото 4

Перша леді США Джилл Байден у неділю, 8 травня, відвідала Ужгород. Про це повідомляє повідомила пресслужба Закарпатської облради.

У День матері пані Байден зустрілася з першою леді Оленою Зеленською. Разом вони відвідали школу в Ужгороді, яка стала тимчасовим помешканням для людей із охоплених війною регіонів України.

«Візит Першої леді Байден є демонстрацією підтримки України з боку високопоставлених представників США, – зазначається у телеграм-каналі. – Крім відвідин Ужгорода, поїздка передбачає зупинки в словацьких містах Братислава, Кошице та Вишнє Нємєцьке».

Візит Джилл Байден не анонсувався і був закритим для ЗМІ. Під час зустрічей в Ужгороді була присутні пресслужба Білого дому.

Наразі перша леді США залишила територію України.

Нагадаємо, 1травня до Львова завітала Голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі. у Львові та на Львівщині вона зустрілася з переселенцями, дітьми з небезпечних регіонів України, волонтерами. Мюрпризом для мешканців Сихова стало те, що зірка кіно завітала на каву до закладу «Львівські круасани».

За часвеликої війни в україні загинуло 225 дітей. Такі дані наводить МЗС України у коментарі з нагоди Дня пам’яті та примирення.

Скріншот з відео пресслужби Закарпатської облради

Джерело матеріала
loader
loader