Рашисти в Енергодарі розстріляли працівника Запорізької АЕС
Рашисти в Енергодарі розстріляли працівника Запорізької АЕС

Рашисти в Енергодарі розстріляли працівника Запорізької АЕС

Окупанти увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця та розстріляли його з автоматичної зброї
фото: Запорізька АЕС/Facebook

Лікарі борються за життя чоловіка

Російські окупанти увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця і розстріляли його з автоматичної зброї. Про це повідомляє пресслужба Енергоатома.

«Сьогодні, 23 травня 2022 року, російські окупанти увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця та розстріляли його з автоматичної зброї

З численними кульовими пораненнями пан Сергій ушпиталений до міської лікарні Енергодара. Лікарі борються за його життя», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, росіяни призначили «керувати» Енергодаром відомого донецького махінатора. Як повідомлялося, 22 травня, у тимчасово окупованому Енергодарі невідомі підірвали двері під'їзду, де перебував ставленик окупантів, так званий «глава адміністрації» Андрій Шевчик.Також раніше мер Енергодара висміяв «здобутки» рашистів на окупованих територіях.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader