Депутат держдуми привіз до херсонської бібліотеки книжки «від Путіна»
Депутат держдуми привіз до херсонської бібліотеки книжки «від Путіна»

Депутат держдуми привіз до херсонської бібліотеки книжки «від Путіна»

Російські книжки до херсонської непрацюючої бібліотеки привезли російський депутат Костюкевич і українська зрадниця Тетяна Кузьмич
фото: Мост

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олеся Гончара не працює від початку окупації Херсонщини

У Херсонську обласну універсальну наукову бібліотеку імені Олеся Гончара депутат російської держдуми Ігор Костюкевич і колаборантка Тетяна Кузьмич (ексвикладачка Херсонської академії безперевної освіти) привезли добірку книжок із серії «Российская историческая проза» від російської «Президентської історичної бібліотеки». Про це повідомляє херсонське видання «Мост».

Депутат і зрадниця в супроводі озброєної охорони прибули в бібліотеку, яка з початку окупації Херсонської області рашистами не працює очно. Бібліотека веде роботу з читачами лише в онлайн-форматі.

На відео з передачі книжок, яке Кастюкевич розмістив у своєму телеграм-каналі, немає кадрів з безпосередньо передачі книжок співробітникам закладу. Ймовірно, і співробітників, які теоретично могли б прийняти ці книжки, в бібліотеці зараз немає.

На відео можна побачити, що в холі бібліотеки й на робочому місці відділу реєстрації безлад. Можливо, окупанти проводили в бібліотеці обшук. Перед зйомкою пропагандистського ролика його автори навіть не спромоглися прибрати в приміщенні.

Коментуючи привезення книжок, Кастюкевич помилково назвав Херсонську обласну універсальну наукову бібліотеку обласною дитячою бібліотекою. А Тетяна Кузьмич дякувала Росії за допомогу в «формуванні свідомості підростаючого покоління».

До речі, Кастюкевич не тільки дарує книжки, а й краде їх. Він навіть виклав у телеграм-каналі відео, де показав збірки наукових і публіцистичних робіт українських авторів, які поцупив в бібліотеках населених пунктів Скадовського району.

Нагадаємо, Тетяні Кузьмич у 2021 році було оголошено підозру в державній зраді.

Джерело матеріала
loader
loader