Лисичанськ не перебуває під «повним контролем» військ РФ – Юрій Сак
Лисичанськ не перебуває під «повним контролем» військ РФ – Юрій Сак

Лисичанськ не перебуває під «повним контролем» військ РФ – Юрій Сак

Радник Олексія Резнікова спростував повідомлення Міноборони РФ про нібито повний контроль Росії над форпостом Луганщини, за який тривають запеклі бої.

Лисичанськ, попри заяви Міноборони РФ, не перебуває під «повним контролем» окупаційних російських військ. Про це радник міністра оборони України Юрій Сак сказав в інтерв’ю ВВС.

При цьому він визнає, що ситуація в Лисичанську «вже давно була дуже напруженою», адже росіяни безперервно атакували місто.

«Для українців цінність людського життя є головним пріоритетом, тому інколи ми можемо відступати з певних територій, щоб у майбутньому їх відвоювати», – заявив радник міністра оборони.

Сак переконаний: навіть, якщо росіяни захоплять усю Луганську область, битва за Донбас не закінчиться, адже ЗСУ контролюють ряд інших великих міст у Донецькій області.

Тим часом російські державні ЗМІ з посиланням на Міноборони РФ повідомляють, що Луганська область нібито повністю перебуває під контролем Росії. Про окупацію Лисичанська та ще кількох населених пунктів Луганської області України президенту РФ Володимиру Путіну вже доповів міністр оборони Росії Сергій Шойгу.  

Фото з телеграм-каналу Сергія Гайдая

Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader
loader