У Херсоні окупанти захопили та розграбували магазини побутової техніки
У Херсоні окупанти захопили та розграбували магазини побутової техніки

У Херсоні окупанти захопили та розграбували магазини побутової техніки

У Херсоні самопроголошена «влада» та військові РФ захопили два магазини з продажу побутової техніки, у населених пунктах області ворог обкрадає будинки, відбирає транспорт у населення.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

«З середини квітня військовослужбовці РФ спільно з представниками окупаційної влади незаконно захопили в центрі Херсона та у мікрорайоні Таврійський приміщення двох магазинів з продажу побутової техніки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники встановили контроль над приміщеннями та привласнили всі товаро-матеріальні цінності, які перебували в магазинах.

Встановлюється сума завданих матеріальних збитків.

У Херсоні, Скадовську, селах Мирне, Новопетрівка та Кочубеївка російські військові викрали автомобілі місцевих жителів, трактор, обікрали будинки, забравши мисливські рушниці та майно.

Поліцейські ретельно збирають доказову базу кожного воєнного злочину російських окупантів в Херсоні та області для притягнення злочинців до відповідальності, запевняють у поліції.

За минулу добу поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії РФ на території Херсонської області.

Серед них: колабораційна діяльність, викрадення людей, обстріли населених пунктів з жертвами серед мирних жителів, викрадення окупантами цивільного автотранспорту, пожежі на полях внаслідок влучання снарядів.

Триває 154-та доба повномасштабної війни Росії проти України.

Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України.

На Донбасі тривають бої.

Джерело матеріала
loader
loader