Джонні Депп повертається в режисуру
Джонні Депп повертається в режисуру

Джонні Депп повертається в режисуру

Джонні Депп повертається в режисуру


 Після 25-річної перерви Джонні Депп («Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда») знову стане по інший бік камери. Дебютної і єдиною роботою актора в якості режисера стала картина «Хоробрий» 1997 року, з ним і Марлоном Брандо («Хрещений батько») в головних ролях. Фільм приймав участь в Основній програмі Каннського кінофестивалю, але отримав посередні відгуки кінокритиків.

 Нова стрічка «Modigliani» буде присвячена італійську художнику і скульптору Амедео Модільяні. Події відбуватимуться протягом 48 годин, які стануть поворотним моментом у житті митця, зміцнивши його репутацію легенди в світі мистецтва. За основу фільму взято п’єсу Денніса МакІнтайра, продюсером проєкту виступить Аль Пачіно («Дім Ґуччі»). Зйомки заплановані на початку 2023 року в Європі.

 P.S. Схоже, актор вирішив затриматися в Старому Світі після скандального шлюбу й розлучення з Ембер Герд («Аквамен»), через який Депп втратив більшість ролей в Голлівуді. Зараз він зайнятий на зйомках французького фільму «Jeanne du Barry», про життя Жанни Бекю - останньої коханки Людовика XV. Саме короля й втілить на екрані Джонні Депп (недавно опублікували перше його фото в образі персонажа).

Джонні Депп повертається в режисуру - Фото 1

Stefurak 17 серпня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader