Окупанти уже не можуть підтягувати свої резерви на Херсонщину: Сили оборони - про успіх ЗСУ на півдні
Окупанти уже не можуть підтягувати свої резерви на Херсонщину: Сили оборони - про успіх ЗСУ на півдні

Окупанти уже не можуть підтягувати свої резерви на Херсонщину: Сили оборони - про успіх ЗСУ на півдні

Російські військові не можуть перекидати на окуповані території Херсонської області свої резерви через знищену логістику.

В Херсонській області залишаються деякі транспортні шляхи, які росіяни можуть використати гіпотетично, але всі вони перебувають під вогневим контролем українських сил.

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України Південь Наталія Гуменюк.

За її словами, на півдні Збройні сили України постійно знищують ворожі склади із боєприпасами та понтонні переправи, через що вони не можуть підтягувати резерви на окуповану Херсонщину.

"Ми продовжуємо позиційні бої, нищимо ворога в сенсі його логістики. Його здатності, потужностей. Летять в повітря склади з боєприпасами. Зриваються понтонні переправи. Це означає, що логістика і транспортне сполучення ворога підірване настільки, що підтягувати резерви вони не можуть. Ще залишаються деякі шляхи транспортні, які вони гіпотетично могли б використати, але і вони під нашим вогневим контролем", – сказала вона. 

Як повідомляли раніше у пресслужбі ОК "Південь", ситуація на південному фронті залишаєтьсястабільно складною, але цілком контрольованою ЗСУ. Тривають позиційні бої з метою покращення положення по лінії фронту. Тим часом противник продовжує повітряну розвідку, використовуючи як безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівню, так і розвідувально-ударні.

Втрати росіян на 2 вересня: ворожого війська поменшало на 350 осіб

Читайте також:

  • Європейці запасаються ковдрами і вчаться вже зараз економити через газовий шантаж Росії
  • Оріхів за 6 годин переживає по 200 обстрілів, але в місті досі залишаються мешканці із дітьми
  • Місія МАГАТЕ під обстрілом потрапила на ЗАЕС: чи зможе візит наблизити звільнення найбільшої атомної станції Європи
Джерело матеріала
loader
loader