Гравець з'ясував, скільки важить протагоніст The Last of Us разом зі спорядженням
Гравець з'ясував, скільки важить протагоніст The Last of Us разом зі спорядженням

Гравець з'ясував, скільки важить протагоніст The Last of Us разом зі спорядженням

Джоел в The Last of Part I / фото Looper

Студія Naughty Dog не стала вносити в The Last of Us Part I, ремейк першої частини серії, значущих змін в сюжет і геймплей. Розробники зосередилися на візуальній складовій, але все ж порадували користувачів дрібними відмінностями від оригіналу. Одна з них — робочі ваги. Завдяки цьому користувачі змогли дізнатися, скільки важить головний герой Джоел разом з екіпіровкою.

Невелике дослідження провів користувач Twitter під псевдонімом mitchob1012. В одній з локацій він побачив підлогові ваги і вирішив з'ясувати, чи функціонують вони. Як виявилося, Naughty Dog зробила цей елемент оточення робочим.

Ентузіаст встав на ваги, прицілився на циферблат, щоб краще його розгледіти, і побачив позначку 200 фунтів. Якщо перевести, то виходить 90,7 кілограма. Не так вже й багато з урахуванням рюкзака з декількома одиницями зброї, боєприпасами та іншими пристосуваннями. Виходить, сам Джоел важить близько 60-70 кг. Для постапокаліптичного світу, де спостерігаються проблеми з їжею, це норма.

Відео дня

Ремейк The Last of Us — основні подробиці

  • Игру полностью переработали с учетом современных технологий и возможностей PS5. В проекте реализовали анимации, физику, искусственный интеллект и опции доступности на уровне второй части.
  • Обновленная TLoU поддерживает особенности DualSense и трехмерное звучание.
  • Основной геймплей и сюжет остались без изменений, однако с игрой будет поставляться улучшенное дополнение Left Behind. А вот мультиплеер из проекта вырезали.
  • The Last of Us Part I вышла 2 сентября 2022 года на PlayStation 5, а позже появится на ПК. Игра получила от критиков 89 баллов, а вот пользователи поставили только 5,5.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Витік: у розробці знаходиться нова великобюджетна гра про Черепашок-ніндзя
  • У ремейку The Last of Us вшанували розробника, який не дожив до виходу гри
  • Творці Portal і Half-Life розповіли про створення нових ігор і продовження однієї з серій
Теги за темою
PlayStation 5 Sony
Джерело матеріала
loader
loader