Хотів підірвати боєприпаси ЗСУ: затримано рецедивіста
Хотів підірвати боєприпаси ЗСУ: затримано рецедивіста

Хотів підірвати боєприпаси ЗСУ: затримано рецедивіста

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Служба безпеки України викрила російського агента, який намагався здійснити диверсію, підірвавши боєприпаси ЗСУ на півдні країни, інформує УНН із посиланням на пресслужбу СБУ.

Цитата

"На Херсонщині нейтралізовано російського агента, який отримав завдання встановити місцезнаходження позицій ЗСУ та підірвати частину боєкомплекту. За вчинення диверсії окупанти обіцяли своєму поплічнику "винагороду" у розмірі 30 тис. грн", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Встановлено, що зрадником виявився рецидивіст, який неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство. Чоловік мав проросійські погляди, які висловлював серед оточуючих, зокрема у кримінальних колах.

Під час затримання у зловмисника виявлено мобільний телефон, який містить контакт встановленого співробітника спецслужб рф.

Затриманому повідомлено про підозру у державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Доповнення 

Служба безпеки України затримала пенсіонера, який збирав та передавав російським окупантам інформацію про місця дислокації та переміщення підрозділів Збройних сил України у Миколаєві та області.

Теги за темою
війна СБУ
Джерело матеріала
loader
loader