Трейлери Діснеївських казок
Трейлери Діснеївських казок

Трейлери Діснеївських казок

Трейлери Діснеївських казок


 На щорічній виставці D23 Expo компанія Walt Disney Pictures представила трейлери до фільмів «Зачарована 2», «Русалонька» і «Фокус покус 2». Крім того студія анонсувала сиквел мультфільму «Думками навиворіт», який вийде на екрани 14 червня 2024 року.

 «Зачарована 2»

 Через п’ятнадцять років після виходу оригіналу глядачі знову зможуть спостерігати за пригодами Жизель, яка, проживши у Нью-Йорку 10 років, починає сумувати за своїм казковим життям. В головних ролях: Емі Адамс («Жінка у вікні»), Патрік Демпсі («Дитина Бріджит Джонс»), Джеймс Марсден («Їжак Сонік 2»), Майя Рудольф («Гелловін Г'юбі») та Ідіна Мензел («Попелюшка»), режисер - Адам Шенкман («Казки на ніч»). Тільки на Disney+ з 24 листопада 2022 року.

 

 «Русалонька»

 Чергове ігрове переосмислення від Disney своєї анімаційної класики. Історія про підводну принцесу Аріель, яка через кохання до людини йде на угоду з морською відьмою. Та дає їй ноги, але натомість відбирає голос. Ролі виконували: Голлі Бейлі, Джона Гауер-Кінґ («Шлях додому»), Мелісса МакКарті («Громові сили»), Хав'єр Бардем («Пірати Карибського моря: Помста Салазара») та інші, режисер – Роб Маршалл («Мері Поппінс повертається»). З 25 травня 2023 року фільм можна буде переглянути в українських кінотеатрах.

 

 «Фокус покус 2»

 Історія про трьох сестер-відьом Сандерсон, яких стратили в XVII столітті. Жінки повертаються в сучасний Салем, щоб занурити світ у хаос. Зупинити їх зможуть лише три старшокласниці, які повернули їх до життя. Головних героїнь на екрані втілили Бетт Мідлер («Ґлорії»), Сара Джессіка Паркер («І просто так...») і Кеті Неджимі («М'юзік»), режисер – Енн Флетчер («Пампушка»). Прем’єра на Disney+ вже 30 вересня 2022 року.

Тегі: трейлер
Stefurak 10 вересня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader