Після заяви путіна українські політики закликали позбавити рф місця в Радбезі ООН
Після заяви путіна українські політики закликали позбавити рф місця в Радбезі ООН

Після заяви путіна українські політики закликали позбавити рф місця в Радбезі ООН

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Держава-терорист рф має бути позбавлена місця в Раді безпеки ООН. Про це йдеться у заяві партії «Слуга народу», передає УНН.

Цитата

«Ми звертаємося до світового співтовариства дати належну та дієву оцінку діям російської влади. Оцінку, яка передбачає чітки наслідки: держава-терорист повинна бути позбавлена місця у Раді безпеки ООН. По відношенню до неї повинні бути запроваджені справжні, нищівні санкції», - йдеться у заяві.

У заяві йдеться про заплановані на окупованих територія «референдуми». «Референдуми», що не матимуть навіть найменшої юридичної чи політичної легітимності. В політичній силі вважають, що жодна цивілізована країна не визнає їхні результати та вони не змінять ситуацію на фронті.

«Жодної підтримки на українських територіях ці референдуми не мають - спроби окупаційних адміністрацій організувати хоча б імітацію «вільного волевиявлення» громадян з тріском провалилися: окупанти навіть відкликали кишенькових політтехнологів, які мали б організовувати це опереткове «свято демократії» (…) А головне - вони жодним чином не зупинять контрнаступ ЗСУ та звільнення всіх тимчасово окупованих територій України», - додали у «Слузі народу».

У політичній силі також нагадали, що на окупованих територіях діють сили спротиву, українські партизани, які знищують колаборантів і показують справжнє відношення українців до самої ідеї референдумів.

"Навіть залякати беззбройних громадян і запхати їх до печери «руського міра» окупантам не вдалося. Вони змушені вдаватися до підготовки «онлайн-голосування» або «подомових обходів», щоб мати можливість просто намалювати потрібний результат", - заявили в партии.

У партії попередили «колаборантів і зрадників, гауляйтерів окупованих територій: проведення «референдумів» вас не врятує від долі, на яку ви заслуговуєте. Найкращий сценарій для вас - негайно та добровільно здатися українському правосуддю. Це підвищить ваші шанси зберегти хоча б життя».

Цитата

«Ми звертаємося до кожного громадянина України на тимчасово окупованих територіях - на Херсонщині й на Запоріжжі, на Луганщині і Донеччині. Не беріть участь в дешевих виставах окупантів, не йдіть на «референдуми», не отримуйте бюлетені і російські паспорти. Не втрачайте надії, віри та впевненості. ЗСУ вже на шляху до вас», - йдеться у заяві.
У партії також додали, що всі окуповані території будуть звільнені.

Контекст

У своєму ранковому зверненні російський диктатор володимир путін оголосив про часткову мобілізацію в рф з 21 вересня. Таким чином планується призвати до армії 300 тисяч осіб.

Крім того, путін доручив забезпечити безпеку "референдумів" у Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях.
Заявив, що це "історичні землі Новоросії", а рішення перейти до складу росії "підтримаємо".

У своєму зверненні путін додав, що росія буде захищати свою цілісність та незалежність усіма доступними засобами аж до застосування ядерної зброї.

Теги за темою
Росія ООН Слуга народа
Джерело матеріала
loader
loader