ТУДУМ: Фільми
ТУДУМ: Фільми

ТУДУМ: Фільми

ТУДУМ: Фільми


 24 вересня Netflix вдруге провів велику інтерактивну презентацію з прев'ю та обговорення майбутніх фільмів та серіалів. Найцікавіші матеріали повнометражного метра приведені нижче.

 

 Трейлер пригодницького детективу «Енола Голмс 2».

 Пригода починається знову! Загадка історичного масштабу потребуватиме зусиль двох Голмсів. В ролях: Міллі Боббі Браун («Дивні дива»), Генрі Кавілл («Відьмак»), Гелена Бонем Картер («Корона») і Девід Тьюліс («Я думаю з усім цим покінчити»), режисер – Гаррі Бредбір («Енола Голмс»). Прем’єра відбудеться 4 листопада 2022 року.

 

 Перший погляд на екшн «Heart of Stone».

 Ґаль Ґадот («Червоне повідомлення») і Джеймі Дорнан («Белфаст») запрошують вас за лаштунки нового фільму Heart of Stone - шпигунського бойовика-трилера, що буде доступним на Netflix у 2023 році. Режисер – Том Гарпер («Аеронавти»), сценаристи - Ґреґ Рука («Стара гвардія») і Еллісон Шредер («Приховані фігури»).

 

 Джейсон Момоа розповідає правила «Маревокраю».

 Історія про дівчину, яка знаходить таємну мапу до Маревокраю, світу снів. З допомогою ексцентричного пройдисвіта вона мандрує сновидіннями й тікає від кошмарів у надії знову побачити покійного батька. Головні ролі виконували: Марлоу Барклей, Джейсон Момоа («Донечка») і Кайл Чандлер («Опівнічне небо»), режисер - Френсіс Лоуренс («Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»). Картина буде доступна на стрімінгу з 18 листопада 2022 року.

 

 Таємниці ремесла «Піноккіо Ґільєрмо дель Торо».

 Оскароносний режисер Ґільєрмо дель Торо («Форма води») покаже, як створюється чарівна лялькова анімація для його версії Піноккіо! Прем’єра мультфільму запланована на 30 грудня 2022 року.

 

 Тизер бойовика «Мати».

 Колись вона покинула доньку, тікаючи від небезпечних людей. Тепер смертоносна кілерка припиняє переховування, аби захистити своє дитя. Подивитися фільм із Дженніфер Лопес («Вийду за Тебе»), Джозефом Файнсом («Оповiдь служницi») і Ґаелєм Ґарсією Берналєм («Час») можна буде на Netflix у травні 2023 року. Режисером картини виступила Нікі Каро («Мулан»).

 

 Фрагмент фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля».

 Запрошуємо вас приєднатися до розгадки таємниці в новому детективі Раяна Джонсона («Петля часу»). Познайомтеся з підозрюваними в цьому ексклюзивному кліпі й пам’ятайте слова Бенуа Бланка: коли закінчується гра, починається таємниця.

Stefurak 25 вересня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader