ТУДУМ: Серіали
ТУДУМ: Серіали

ТУДУМ: Серіали

ТУДУМ: Серіали


 24 вересня Netflix вдруге провів велику інтерактивну презентацію з прев'ю та обговорення майбутніх фільмів та серіалів. Найцікавіші матеріали, зняті для малого екрана, наведені нижче.

 

 Тизер третього сезону «Емілі в Парижі»

 Емілі Купер продовжує займатися пошуком кохання й будуванням кар’єри в Парижі. Персонаж Лілі Коллінз («Манк») повернеться на екрани 21 грудня 2022 року.

 

 Трейлер четвертого сезону серіалу «Маніфест»

 Телеканал NBC вирішив відмовитися від продовження фантастичної драми і закрив її на третьому сезоні. Але тут появився Netflix і повідомив, що фінальна глава саги вийде на стрімінгу 4 листопада 2022 року.

 

 Анонс дати виходу четвертого сезону проєкту «Ти»

 Вітаємо, професоре Джо. Перша частина четвертого сезону серіалу буде доступна 10 лютого 2023 року, друга частина - 10 березня 2023 року.

 

 Трейлер міні-серіалу «Наглядач»

 Шоу знято за мотивами сумнозвісної реальної історії. Сім’я Бреннок заселяється, як їй здається, у будинок своєї мрії, проте він незабаром стає для них пеклом. Зловісні листи від таємничої особи, що називає себе «Наглядачем», - лише початок. Головні ролі зіграли Боббі Каннавале («Білявка») і Наомі Воттс («Boss Level: Врятувати колишню»), шоуранерами є Раян Мерфі («Американська історія жахів») та Іен Бреннан («Королеви крику»). Прем’єра – 13 жовтня 2022 року.

 

 Тизер третьої частини кримінальної драми «Люпен»

 Ассан переховується і мусить звикати до життя далеко від дружини й сина. Через страждання, яких вона зазнали через нього, Ассан не витримує і вирішує повернутися до Парижу, аби запропонувати їм шалену ідею: покинути Францію і почати нове життя деінде. 

 

 Трейлер третього сезону серіалу «Мертвий для мене»

 Історія запальної вдови та ексцентричної оптимістки підходить до логічного завершення. Прем’єра останньої телеглави проєкту відбудеться 17 листопада 2022 року, тільки на Netflix.

 

 Кіноляпи четвертого сезону «Дивних див»

 Якщо ви вже скучили за Гоукінсом та його мешканцями, то ось підбірка кіноляпів із 4-го сезону.

Stefurak 25 вересня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader