Серіал «Спільнота» заслужив повний метр
Серіал «Спільнота» заслужив повний метр

Серіал «Спільнота» заслужив повний метр

Серіал «Спільнота» заслужив повний метр


 Стрімінговий сервіс Peacock замовив повний метр серіалу «Спільнота», який виходив з 2009 по 2015 роки. Всього ситком має шість сезонів: п’ять з яких виходило на NBC, а останній (після відмови телеканалу) - на сервісі Yahoo! Screen. Що ж, творці дотримали свого слова: «Шість сезонів й фільм!» - кричав Абед в перших частинах шоу.

 До своїх ролей повернуться: Джоел МакГейл («На щастя»), Ґілліан Джейкобс («Колишні звички»), Елісон Брі («Під наглядом»), Денні Пуді («Мітичний Квест: Бенкет круків»), Кен Жонґ («Том і Джеррі») і Джим Раш («Бернард і Г'юї»). Швидше за все, ми не побачимо у фільмі Чеві Чейза («Останній сміх»), Іветт Ніколь Браун («Зачарована 2») і Дональд Ґловер («Атланта»), які покинули серіал ще до його завершення. Сценаристом і продюсером проєкту буде Ден Гармон («Рік та Морті»).

 Оригінальний серіал, з багатьма відсилками й пародіями до поп-культури, розповідав про студентську спільноту, яка складається з шкільних лузерів, нещодавно розлучених домогосподарок і людей похилого віку, що намагаються зберегти тверезий розум в громадському коледжі Ґріндей.


Джерело: Deadline
Stefurak 03 жовтня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader