Перестановки в календарі студії Marvel
Перестановки в календарі студії Marvel

Перестановки в календарі студії Marvel

Перестановки в календарі студії Marvel


 Компанія Marvel Studios повідомила, що прем’єра фільму «Блейд» відкладається майже на рік – замість 3 листопада 2023 року, картина вийде в прокат 6 вересня 2024. Все через пошуки нового режисера для блокбастеру з Магершалом Алі («Зелена книга»), які, очевидно, затягнулися. Минулого місяця Бассам Тарік («Звідки ти родом?») покинув посаду, посилаючись на творчі розбіжності.

 Після цього Кевіну Файґі довелося посунити дати прем’єр ще кількох проєктів. «Дедпул 3», який забронював за собою цей день, переїхав на кілька місяців вперед – 8 листопада 2024 року. З цієї дати довелося потіснитися новій «Фантастичній четвірці» - на 14 лютого 2025 року. Перший фільм про «Месників» з підзаголовком «Династія Канґа» залишився на 2 травні 2025-го, а другий – «Секретні війни» підкорятиме кінотеатри 1 травня 2026 року, замість 7 листопада 2025-го.

 P.S. Не встигла Marvel Studios звільнити 3 листопада 2023 року від «Блейда», як студія Warner Bros. Pictures зарезервувала цю дату для сиквелу «Дюни», який мав вийти 17 листопада того ж року.

Тегі: дати прем'єр
Stefurak 12 жовтня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader