росіяни почали евакуацію своїх так званих “державних” установ на Херсонщині
росіяни почали евакуацію своїх так званих “державних” установ на Херсонщині

росіяни почали евакуацію своїх так званих “державних” установ на Херсонщині

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Російські загарбники посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. З Херсона на тимчасово окуповану територію Криму вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Окупанти посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. За наявною інформацією, з Херсона на тимчасово окуповану територію АР Крим вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що рівень морально-психологічного стану населення у прикордонних районах російської федерації значно знизився. Зокрема, це викликано відсутністю медичної допомоги для цивільних. За наявною інформацією, через мобілізацію медпрацівників та збільшення потоку поранених, цивільним відмовляють у наданні медичних послуг у лікарнях Бєлгородської області.

Генштаб також інформує про проведення планової ротації підрозділів збройних сил республіки білорусь, що залучаються до охорони державного кордону. Зберігається загроза завдання ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА “Shahed -136” з території республіки білорусь.

Доповнення

У Скадовському та Херсонському районах російські окупанти викрали двох людейза їх проукраїнську позицію.

Теги за темою
війна Збройні сили України евакуація
Джерело матеріала
loader
loader