Джеймс Ґанн очолив DC Studios
Джеймс Ґанн очолив DC Studios

Джеймс Ґанн очолив DC Studios

Джеймс Ґанн очолив DC Studios


 З DC Studios, яка належить Warner Bros. Discovery, продовжують поступати новини. Видання Deadline повідомляє, що її новими керівниками стали режисер Джеймс Ґанн і продюсер Пітер Сафран. Разом вони працювали ще у 2008 році над першим проєктом Ґанна – пародійним міні-серіалом «Порно для всієї сім’ї», а пізніше - над картиною «Загін самогубців: Місія навиліт» і серіалом «Миротворець» для DC. Пишуть, що Джеймс Ґанн буде займатися творчим розвитком франшизи, а Пітер Сафран – капіталовкладенням, маркетингом і дистриб’юцією.

 Також повідомляють, що вони не будуть відповідати за процес розширення всесвітів «Джокера» Тода Філліпса і «Бетмена» Метта Рівза - ці проєкти залишаться у руках своїх творців. Щодо останнього, то сиквел Темного Лицаря вийде на екрани кінотеатрів не раніше 2025 року, адже Рівз ще навіть не представив чорновий варіант сценарію.

 P.S. Тим часом студія Marvel показала трейлер різдвяного спецепізоду «Вартових Галактики: Святковий спецвипуск» від все того ж Джеймса Ґанна. У ньому члени команди прилітають на Землю, щоб зробити подарунок Зоряному Лорду, який дуже сумує після загибелі коханої Ґамори. Проєкт з Крісом Пратт («Світ Юрського періоду 3: Домініон»), Карен Ґіллан («Пороховий коктейль»), Пом Клементьєфф («Вартові Галактики 2») і Дейвом Батістою («Армія мерців») вийде ексклюзивно на Disney+ 25 листопада 2022 року.


Джерело: Deadline
Stefurak 26 жовтня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader