/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F28%2F90aa9246c3c74eb32ea4056eaffcee03.jpg)
Перший державний прийом. Кейт Міддлтон одягла розкішний подарунок від принцеси Діани
Президент ПАР Сиріл Рамафоса прибув із офіційним робочим візитом до Великої Британії та зустрівся з членами королівської родини – королем Чарльзом III і його дружиною, королевою-консортом Каміллою, сином, принцем Уельським Вільямом і його дружиною Кейт Міддлтон, принцесою Уельською.
Зустріч проходила у Букінгемському палаці.
Блок галереї.
На честь високих гостей було влаштовано вечірній прийом у Букінгемському палаці, який відвідали і члени королівської родини: король Карл III з королевою-консортом Каміллою, принц Вільям та Кейт Міддлтон, принц Едвард та графиня Уессекська Софі.
Для Кейт це був перший державний прийом, який вона відвідала у статусі принцеси Уельської.
Цей титул вона здобула після смерті королеви Єлизавети II, оскільки її чоловік, принц Вільям, просунувся в черзі престолонаслідування і отримав титул принца Уельського – це традиційний титул чоловіка – спадкоємця англійського престолу.
На вечорі Кейт з'явилася в білій сукні Jenny Packham із кейпом із кристалами на плечах.
Образ вона доповнила клатчем Alexander Mc.
Queen, тіарою Lover's Knot, яка колись була весільним подарунком принцесі Діані, сережками з діамантами та перлами та орденом королівської родини з портретом Єлизавети II.
Тіара була виготовлена королівськими ювелірами з Garrad ще в 1914 році за особистим дизайном королеви Марії з перлів та діамантів, які вже перебували у володінні її родини.
Це була копія тіари, яка належала її бабусі, принцесі Августі Гессенській, яка вийшла заміж за першого герцога Кембриджського, сьомого сина короля Георга III, 1818 року.
Сьогодні її називають улюбленою тіарою Кейт, оскільки на державних прийомах вона часто з'являється саме в ній.
На банкеті на гаряче подавали камбалу на грилі з лісовими грибами, трюфелями та соусом із щавлю та балотин із віндзорського фазана з артишоками, компотом із айви та соусом із портвейну.
Журналісти Daily Mail відзначають, що це відхід від меню банкетів покійної королеви Єлизавети II, яка часто віддавала перевагу балморальській оленіні або баранині з інших королівських маєтків, коли приймала іноземні делегації.

