Візит путіна до білорусі: у ЗСУ назвали основну мету
Візит путіна до білорусі: у ЗСУ назвали основну мету

Візит путіна до білорусі: у ЗСУ назвали основну мету

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв повідомив, що російський диктатор володимир путін їде до самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка, щоб змусити залучити білоруські війська до війни проти України, передає УНН із посиланням на фейсбук-сторінку Командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Деталі

"Нещодавно очільник кремля провів службову нараду з керівництвом збройних сил російської федерації, в ході якої, як він особисто зазначив, розглядав пропозиції військового командування на найближчі та середньострокові перспективи. Відразу після цього він анонсував зустріч із керівництвом республіки білорусь, яка відбудеться незабаром. На наш погляд, в ході цієї зустрічі будуть відпрацьовуватися питання подальшої агресії проти України та більш широкого залучення збройних сил республіки білорусь до операції проти України, зокрема, на нашу думку, і на суходолі", – сказав Наєв.

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін і самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко зустрінуться у мінську 19 грудня.

Теги за темою
Україна Росія війна Білорусь
Джерело матеріала
loader
loader