"Свято наближається": загадковий міні-HIMARS помітили на Софійській площі в Києві
"Свято наближається": загадковий міні-HIMARS помітили на Софійській площі в Києві

"Свято наближається": загадковий міні-HIMARS помітили на Софійській площі в Києві

По Києву їздять автомобілі з ялинкою та надувними ракетами.

Незвичний автомобіль з міні-HIMARSзнову помітили на вулицях столиці. На цей раз легковий автомобіль Volkswagen був припаркований на Софійській площі, поруч з головною ялинкою країни і управлінням поліції Києва. 

Конструкція на якій написано "HIMARS-mini" була прикрашена гірляндою, а водій з допомогою маніпулятора керував загадковою установкою прикрашеною новорічними вогнями. Він підняв установку і направив "заряд" на схід, там де Росія.

В патрульній поліції Києва так і не змогли з’ясувати, що це за загадковий автомобіль.

"Ви серйозно? По Києву їздить два мільйона автомобілів, ви гадаєте, що я маю знати про якусь машину, яка їздить по Києву?", - повідомив в розмові з сайтом ТСН. ua Юрій Зозуля, начальник управління патрульної поліції Києва. 

Також він порадив по даному питанню звернутись в прес-службу патрульної поліції. Але там нам повідомили, що не володіють інформацією про незвичний автомобіль.

Тим часом по Києву їздять не тільки легковик з міні-HIMARS. В одному з районі столиці водій поставив на дах автомобіля ялинку і рухався по проїжджій частині. А на парковці по вулиці Гната Юри люди помітили припаркований пікап з надувними ракетами на даху. 

Тож кияни активно готуються до Нового року і дивують один одного оригінальними ідеями. Скоріш за все, патрульна поліція столиці не забороняє такий креатив.

Нагадаємо, у Києві помітили легковий автомобіль Volkswagen, який перевозив на багажнику HIMARS. Автівку побачили на мосту Патона.

Читайте також:

  • 43 пластичних хірургів об'єднались, щоб прибирати з тіл українців шрами війни: роблять просто дива
  • Під Бахмутом загинув київський звукорежисер Ілля Грабар
  • На Київщині лунають вибухи: що відомо

У Макіївці "вагнерівці" розстріляли сім'ю з дітьми: чи можна покарати Росію - Микола Гнатовський

Джерело матеріала
loader