Прикордонники затримали ухилянта, який вдруге намагався виїхати з фальшивими документами
Прикордонники затримали ухилянта, який вдруге намагався виїхати з фальшивими документами

Прикордонники затримали ухилянта, який вдруге намагався виїхати з фальшивими документами

Вперше він придбав фальшиві документи за 3 тисячі доларів, вдруге заплатив 20 тисяч гривень

Військовозобов'язаний громадянин України вдруге спробував перетнути кордон з фальшивими документи і був викритий прикордонниками.

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

У повідомленні вказується, що чоловік, який намагався перетнути кордон з фальшивими документами, був затриманий прикордонниками Могилів-Подільського загону.

"28-річний чоловік на паспортний контроль надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії. Провівши поглиблену перевірку документів за допомогою спеціальних приладів та уточнення з відповідними територіальними органами, охоронці кордону встановили, що вони повністю підроблені", - йдеться у повідомленні.

Пізніше прикордонники зʼясували, що це вже друга спроба чоловіка перетнути кордон з підробленими документами. Вперше він придбав їх за 3 тисячі доларів, але тоді прикордонники одразу викрили підробку. Вдруге за підробку ухилянт заплатив 20 тисяч гривень.

Правопорушник був затриманий та переданий правоохоронцям після оформлення документів.

У повідомленні вказується, що чоловік буде нести кримінальну відповідальність за підробку документів та ухилення від призову за мобілізацією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Прикарпатті мати зробила 28-річного чоловіка "інвалідом", щоб вивезти його за кордон.

Крім того, ми раніше інформували, що у Запоріжжі повідомлено про підозру трьом особам, які заробляли на організації безперешкодного перетину лінії зіткнення з окупованими територіями.

Читайте також:

  • На Закарпатті в горах знайшли мертвими двох ухилянтів, які тікали до Румунії: відео
  • Львів'янку, яка за 3 тис. доларів допомагала чоловікам виїхати за кордон, спіймали "на гарячому"
  • На Закарпатті ухилянт впав з кручі, втікаючи від прикордонників (фото, відео)

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader