Названо причину смерті Вахтанга Кікабідзе
Названо причину смерті Вахтанга Кікабідзе

Названо причину смерті Вахтанга Кікабідзе

Грузинський продюсер Раті Абзіанідзе розповів, що причиною смерті легендарного артиста Вахтанга Кікабідзе стали проблеми зі здоров'ям. Актор та виконавець помер у клініці у Тбілісі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Абзіанідзе наголосив, що про хворобу артиста було відомо досить давно. У лікарняній палаті Кікабідзе був кілька тижнів. «Дякую лікарям і персоналу, які зробили все, що могли, але, на жаль, ми виявилися безсилими. Це велика втрата для всіх», – заявив продюсер журналістам.

Народний артист Грузії Вахтанг Кікабідзе помер сьогодні на 85-му році життя. Громадянська панахида, за попередньою інформацією, пройде у четвер, 19 січня.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Артист розповідав, що в молодості ворожка напророчила йому рак мозку та швидку смерть. Якось Вахтанг Кікабідзе зізнався, що у 1980-х роках у нього справді діагностували рак мозку. Для тих часів це було рівносильним смертному вироку. Люди приходили до його будинку, щоб попрощатися. Але дружина Кікабідзе проганяла непроханих гостей і вірила, що чоловік упорається з недугою. Подружжя пройшло довгий шлях: дружина рік не відходила від хворого чоловіка, і йому вдалося перемогти хворобу – після курсу лікування рак відступив. Тому актор до різноманітних передбачень ставився зі здоровою часткою скептицизму. В жовтні 2021 року актор втратив дружину.

 

 

Джерело матеріала
loader
loader