Xiaomi випустила оновлення MIUI 14 на базі Android 13 для популярних бюджетних смартфонів
Xiaomi випустила оновлення MIUI 14 на базі Android 13 для популярних бюджетних смартфонів

Xiaomi випустила оновлення MIUI 14 на базі Android 13 для популярних бюджетних смартфонів

Xiaomi 11T і Poco F4 отримали стабільну прошивку MIUI 14 / фото Xiaomi

Прошивка MIUI 14 була анонсована у грудні 2022 року. З 2023-го Xiaomi почала активно розсилати оновлення за межами Китаю, і сьогодні апдейт став доступний для моделей Xiaomi 11T і Poco f4.

Обидві версії працюють на базі Android 13 і вимагають для установки близько 3,5 ГБ вільної пам'яті. Разом з оновленням смартфони отримали грудневий патч безпеки, повідомляє портал GSMArena.

Ще раніше стабільну версію MIUI 14 отримали смартфони лінійки Xiaomi 12, MIX Fold 2 і серії Redmi K50. Згодом система вийде для інших пристроїв, а також планшетів серії Xiaomi pad 5 і Redmi pad.

Відео дня

Детальніше про MIUI 14

Тепер фірмова оболонка "сяомі" займає менше місця в пам'яті та більш енергоефективна, архівує застосунки, якими користувачі рідко користуються і дозволяє видаляти практично будь-яку з попередньо встановлених програм.

Також MIUI 14 отримала нові великі іконки (розмір значків можна змінювати) і віджети, а на головний екран можна вивести цифрового вихованця – це "оживляє" робочий стіл.

false

Навіщо оновлювати ПО, якщо все і так працює нормально

Оновлення операційної системи Android – важливий процес, який дозволяє виправити безліч проблем в роботі вашого смартфона, а також привносить кращу оптимізацію та нові можливості. Від простої зміни дизайну інтерфейсу до закриття "дірок" у захисті, які можуть сприяти витоку персональних даних користувача.

Як правило, непотрібних оновлень не буває, оскільки кожне з них – це поліпшення чинної версії системи. УНІАН розповідав, як оновити Android до останньої версії. 

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Xiaomi випустила бюджетні флагмани з топовою начинкою і просунутими екранами (фото)
  • Названі смартфони Xiaomi, які перестануть отримувати оновлення з 2023-го
  • Названо найшвидші смартфони на Android у 2022 році
Теги за темою
Xiaomi
Джерело матеріала
loader
loader