СБУ та ДБР проводять масштабні обшуки по всій вертикалі митниці
СБУ та ДБР проводять масштабні обшуки по всій вертикалі митниці

СБУ та ДБР проводять масштабні обшуки по всій вертикалі митниці

СБУ взялася за митницю \ фото СБУ

Співробітники Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань проводять спільні обшукипо всій вертикалі митниці.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. Зазначається, що СБУ та ДБР у взаємодії з Офісом генерального прокурора проводять сьогодні масштабну спецоперацію.

Вже розпочалися обшуки у центральному апараті Державної митної служби та на Волинській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України.

Відео дня

"Також встановлено близько 50 суб’єктів господарської діяльності, які допомагали митникам реалізовувати тіньові схеми. Наразі їхня діяльність заблоковано. Співробітники правоохоронних органів працюють на окремих ділянках державного кордону України та у пунктах пропуску з метою припинення незаконної діяльності та ліквідації контрабандних схем", - йдеться у повідомленні.

Більш детальну інформацю щодо вчинення корупційних правопорушень працівниками Держмитслужби та діяльності її територіальних органів обіцять надати після завершення першочергових слідчих дій.

Нагадаємо, 1 лютого Кабінет міністрів звільнив керівний склад митниці – виконувача обов’язків голови Держмитслужби Вячеслава Демченка та двох його заступників.

Джерело матеріала
loader
loader