Прикордонники вдруге затримали росіянина, який перетнув кордон України на матраці
Прикордонники вдруге затримали росіянина, який перетнув кордон України на матраці

Прикордонники вдруге затримали росіянина, який перетнув кордон України на матраці

Прикордонники затримали порушника-росіянина / фото ДПСУ

Прикордонники Чернівецького загону затримали на околиці Сокирян Дністровського району росіянина, який раніше намагався прорватися в Україну на матраці.

У ДПСУ повідомляється, що затриманий 28-річний житель Хабаровського краю РФ мав посвідку на тимчасове проживання в Україні, однак її термін дії закінчився у березні 2022 року. 

Впертий росіянин після першої невдачі ще раз спробував незаконно потрапити в Україну, але цього разу з території Молдови. Затриманого доставлено до прикордонного підрозділу.

Відео дня

"Вирішується питання, щодо початку кримінального провадження за ст. 332-2 ККУ "Незаконне перетинання державного кордону України". Санкція статті за перетинання кордону України особою, якій заборонено в’їзд на територію України, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років", - йдеться у повідомленні.

Подорож через кордон на матраці

Як повідомляв УНІАН 17 січня, вперше росіянина затримали прикордонники біля українсько-польського кордону. Він переплив на матраці через Західний Буг.

Тоді його виявили прикордонники Волинського загону. Порушника притягнули до адміністративної відповідальності та в рамках реадмісії видворили в Польщу, заборонивши в’їзд на територію нашої країни на 5 років.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • На Львівщині затримали агента РФ: він прибув з Донбасу під виглядом переселенця
  • У Києві піймали організатора схеми нелегального перетину державного кордону
  • На Одещині подружжя намагалося незаконно вивезти з країни старовинні золоті монети
Теги за темою
прикордонники
Джерело матеріала
loader
loader