Мінус Королевська та Солод: до Верховної Ради надійшли заяви про складання повноважень
Мінус Королевська та Солод: до Верховної Ради надійшли заяви про складання повноважень

Мінус Королевська та Солод: до Верховної Ради надійшли заяви про складання повноважень

Нещодавно серед ЗМІ ширилася інформація про те, що Королевська та Солод складають повноваження. Тепер же з'явилися світлини з їхніми заявами. Тож можемо сказати, що Верховна Рада продовжує очищуватися.

Причини у втікачів досить цікаві

Оскільки Королевська та Солод за власною ініціативою подали заяви на складання мандатів,то вказали причини, через які це зробили. І це саме те, на що ми звернули увагу.

Як зауважила Королевська у своїй заяві, звільняється вона буцімто "враховуючи стан здоров'я та сімейні обставини". Що стосується Солода, то він вказав лише сімейні обставини. Самі заяви датуються 22 січня 2023 року. Тож вони підтверджують інформацію, яка раніше ширилася мережею.


Заяви на складання повноважень Королевської та Солода / Фото з фейсбука Стефанчука

Відразу ж зауважимо, що ці заяви – фізичні документи. Тож дійсно вони могли майже місяць іти до Верховної Ради. Власне, кадрами заяв і поділився спікер ВР Руслан Стефанчук.

Відповідно і позбавлення мандатів відбудеться у законний спосіб, згідно з Конституцією України. Очікуємо на заяви інших втікачів,
– зазначив Стефанчук.

Нагадаємо, що Королевська та Солод – народні обранці від ОПЗЖ. І хоч партію заборонили в Україні, вони не поспішали складати мандати або ж долучатися до "Платформи за життя та мир".

Королевська могла "лікуватися" у Дубаї

  • За дивним збігом обставин, весь час повномасштабного вторгнення Королевська з Солодом перебували за межами України. Причому, подружжя ще 9 лютого 2022 вирушило до Риги і відтоді вже не поверталося.
  • Невдовзі журналісти "Української правди" з'ясували, що Королевська з Солодом успішно відсиджуються в ОАЕ. Восени повідомлялося, що вони мешкали у Дубаї в Address Beach Resort. Також 17 жовтня подружжя побачили в офісі найбільшого забудовника міста Emaar. За даними джерел видання, вони придбали собі нерухомості на суму в понад 10 мільйонів доларів.
  • На початку лютого журналісти помітили, як Королевська з Солодом намагалися отримати водійські права у Дубаї.Зауважимо, що претендувати на водійські права можуть лише резиденти ОАЕ. Це вкотре підтверджує той факт, що подружжя таки могло придбати собі нерухомість.
Джерело матеріала
loader
loader