Енн Гетевей назвала Володимира Зеленського "героєм нашого часу" та підтримала Україну
Енн Гетевей назвала Володимира Зеленського "героєм нашого часу" та підтримала Україну

Енн Гетевей назвала Володимира Зеленського "героєм нашого часу" та підтримала Україну

Зірка відреагувала на промову президента на Берлінале-2023.

Голлівудська акторка Енн Гетевей стала однією з багатьох світових зірок, хто підтримав Україну під час повномасштабного російського вторгнення.

Про свою солідарність з українським народом заявила і під час 73-го Берлінського кінофестивалю, який відбувся 16 лютого. Гетевей відреагувала на промову президента Володимира Зеленського, який звернувся до учасників заходу та подякував за підтримку нашого опору окупантам. 

Зірка кіно у своєму звернені назвала українського лідера "героєм нашого часу" та наголосила на тому, що більшість людей у світі прагнуть миру. Промовою Гетевей поділилося видання Associated Press.

"Я просто хочу висловити свою подяку кінофестивалю за те, що включили у програму героя нашого часу та за те, що дали можливість посилити послання України, яке є загальним прагненням миру. І я хотіла би сказати, що є дуже багато тих, хто прагне миру у цій складній ситуації", - сказала Енн.

Нагадаємо, також 16 лютого до України з підтримкою приїхав зірка серіалу "Гра престолів" Джек Глісон. Актор привіз пікап для українських захисників.

Читайте також:

  • Леонардо Ді Капріо прокоментував свою допомогу дітям в Україні, які постраждали через війну
  • Максим Галкін зі сцени побажав Україні бути цілою та незалежною і зізнався, як на нього вплинуло президентство Зеленського
  • Російський актор Артур Смольянінов в образі Лесі Українки розповів, з ким "кінчає" Путін
Джерело матеріала
loader