Стало відомо, коли всі охочі зможуть безкоштовно випробувати гаряче очікувану Diablo IV
Стало відомо, коли всі охочі зможуть безкоштовно випробувати гаряче очікувану Diablo IV

Стало відомо, коли всі охочі зможуть безкоштовно випробувати гаряче очікувану Diablo IV

Diablo IV / фото Blizzard

Diablo IV поступово рухається до релізу цього літа. Щоб перевірити працездатність гри, Blizzard Entertainment вирішила провести відкрите бета-тестування. В його рамках всі бажаючі зможуть випробувати гаряче очікувану екшен-RPG.

Розробники на заході Fan Fest від видання IGN опублікували новий трейлер Diablo 4. В атмосферному кінематографічному ролику демонструється шлях героя крізь різні локації і його зіткнення з невідомим злом в печері. Паралельно закадровий оповідач повідомляє про велику війну і таємний орден Хорадрімів.

А в кінці відео глядачам повідомили дати бета-тестування. Користувачі, які попередньо замовлять Diablo IV, отримають ранню можливість випробувати гру з 17 по 19 березня. А для решти доступ відкриється 24 березня і триватиме два дні.

В рамках "бети" передбачено прокачування персонажа до 25 рівня. Зовнішність героя, створеного гравцем, буде демонструватися у всіх заставках. Проходження обмежене вступом і першим актом.

Коротко про Diablo IV

  • Це продовження знакової серії екшен-RPG від Blizzard Entertainment. Сюжет в грі присвячений боротьбі з Ліліт, прародителькою людства і дочкою Мефісто. Вона отримала свободу і збирається поневолити весь Санктуарій.
  • Diablo IV відзначиться відкритим світом, який включає більше 150 підземель, випадкові події і безліч квестів. Для подорожей локаціями можна використовувати їздових тварин.
  • Прокачування персонажа і видобуток якомога кращої екіпіровки — це головні цілі в Diablo IV, як і в попередніх частинах.
  • У грі реалізований мультиплеєр і кооператив — як мережевий, так і за одним екраном.
  • Diablo IV вийде 6 червня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Актриса, яка подарувала зовнішність героїні The Last of Us Part II, все ще отримує погрози
  • Анонсовано нову частину серії Civilization, але зі студії-розробника пішли керівники
  • Битви і бойові стійки: вийшла нова демонстрація Star Wars Jedi: Survivor (відео)
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader