Жителів Дніпропетровщини закликали здати зброю, отриману на початку війни
Жителів Дніпропетровщини закликали здати зброю, отриману на початку війни

Жителів Дніпропетровщини закликали здати зброю, отриману на початку війни

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Влада регіону дала десять днів на добровільне повернення в установленому порядку. Виконання вимоги – на особистому контролі голови ОВА.

 
Цивільні особи, які отримали зброю для захисту будинків та сімей на початку повномасштабного вторгнення РФ, повинні повернути її владі у десятиденний термін. Про це 6 березня повідомив у Telegram голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
 
 
“Цивільні особи мають повернути вогнепальну зброю та боєприпаси до неї протягом десяти днів. Такі терміни сьогодні озвучив на традиційній нараді з правоохоронцями щодо ситуації з безпекою в регіоні”, – уточнив він.
 
Лисак пояснив, що коли ситуація у регіоні стабілізувалася, частина людей повернула зброю.
 
“Інші залишили “на руках”. Списки цих громадян нам відомі, оприлюднювати їх ми поки не будемо. Але, ще раз наголошую, у них є десять днів, починаючи з сьогоднішнього, на повернення зброї в установленому порядку”, – наголосив голова ОВА.
 
Лисак додав, що на нараді також було обговорено питання активізації розмінування територій до початку весняних польових робіт та криміногенну обстановку в регіоні.
 
Нагадаємо, наприкінці листопада 2015 року на руках українці мали два мільйони одиниць неврахованої зброї.
 
 



Джерело

Жителів Дніпропетровщини закликали здати зброю, отриману на початку війни - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader