Генсек НАТО припустив, що Бахмут може впасти найближчими днями
Генсек НАТО припустив, що Бахмут може впасти найближчими днями

Генсек НАТО припустив, що Бахмут може впасти найближчими днями

Генсек НАТО Єнс Столтенберг припустив, що українська оборона Бахмута на Донеччині може впасти в найближчі кілька днів. Про це пише британська газета The Guardian.

За його словами, Росія перекидає все більше військ. І хоча окупантам бракує якості, вони намагаються компенсувати її кількістю.

— Вони (росіяни, – Ред.) зазнали великих втрат, але в той же час ми не можемо виключати, що Бахмут може впасти найближчими днями, – сказав Столтенберг перед початком зустрічі міністрів оборони країн ЄС у Стокгольмі.

Глава Північноатлантичного Союзу наголосив, що важливо також підкреслити, що це не обов’язково відображає якийсь переломний момент у війні.

Зараз дивляться

— Це лише підкреслює, що ми не повинні недооцінювати Росію. Ми повинні продовжувати надавати підтримку Україні, – сказав він.

Попри напружену ситуацію у Бахмуті, там залишаються діти та частина мешканців. У Мінреінтеграції зазначили, що зараз там , зокрема, щонайменше 38 дітей.

До початку повномасштабної війни у місті проживало понад 70 тис. людей, з яких 12 тис. – діти. Тож 95% мешканців евакуйовано.

Читайте
Утримувати Бахмут – важливе тактичне рішення для України – Зеленський
Теги за темою
НАТО
Джерело матеріала
loader
loader