Поліція оприлюднила висновки експертиз щодо смерті 14-річної українки у Британії
Поліція оприлюднила висновки експертиз щодо смерті 14-річної українки у Британії

Поліція оприлюднила висновки експертиз щодо смерті 14-річної українки у Британії

Британська поліція оприлюднила  висновки експертиз щодо смерті 14-річної українки Альбіни Євко, тіло якої знайшли на пляжі Доліш. За даними слідства смерть підлітка не була насильницькою.

Про це повідомляє британське видання The Guardian.

– Слідство отримало результати експертиз. За попередніми висновками, смерть дівчинки не була насильницькою.

Після патологоанатомічного дослідження поліція Девона і Корнуолла заявил, що може підтвердити відсутність причетності третіх осіб до смерті Альбіни. Ця смерть не викликає підозр, – пише видання.

Інспекторка Беккі Девіс розповіла, що поліція перевірила камери відеоспостереження, телефон дівчинки, а також провели низку експертиз. Доказів насильницької смерті, чи втручання третіх осіб до цієї смерті не знайдено.

Зараз дивляться

Альбіна приїхала до Великої Британії після повномасштабного російського вторгнення з матір’ю Інною Євко. Як зазначила інспекторка, дівчинка дуже добре влаштувалася у Великій Британії після переїзду з України, їй подобалося жити біля моря та бути частиною нової сім’ї.

– Вона знайшла гарних друзів, як українців, так і британців, їй подобалося навчатися, і місцеві добре з нею поводилися. Ми повідомили найближчих родичів Альбіни про висновки експертизи та просимо поважати їхню конфіденційність у такий важкий час, – зазначила Девіс.

Нагадаємо, 14-річну Альбіну після того, як рідні повідомили про її зникнення. Дівчинку доправили вертольотом до лікарні, медики зробили все можливе, але вона померла.

Фото: поліція Девона

Теги за темою
Великобританія смерть
Джерело матеріала
loader