У Кишиневі повідомляли про "замінування" аеропорту
У Кишиневі повідомляли про "замінування" аеропорту

У Кишиневі повідомляли про "замінування" аеропорту

КИЇВ. 12 березня. УНН. У Молдові надходив виклик із повідомленням про те, що в аеропорту Кишинева нібито закладено бомбу. Після перевірки підозрілих предметів не виявили, пише УНН з посиланням на NewsMaker.

Цитата

«Поліція повідомила, що 12 березня о 12:50 надійшов виклик із повідомленням про те, що в аеропорту Кишинева нібито закладено бомбу. Співробітників аеропорту і пасажирів евакуювали з будівлі. О 15:00 у поліції повідомили, що завершили перевірку аеропорту і не виявили жодних підозрілих предметів», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що правоохоронці порушили кримінальну справу. Аеропорт відновив роботу.

Зазначається, що повідомлення надійшло до Бюро інформації аеропорту, а його співробітники вже повідомили про це прикордонну поліцію, яка працює в будівлі.

За сьогоднішній день у Кишиневі вже було чотири неправдивих виклики про бомби. Поліція також нагадала, що за минулий рік було 38 неправдивих повідомлень про бомби в аеропорту Кишинева.

Доповнення

Прикордонна поліція Молдови повідомила 12 березня, що не пустила в Молдову представника російської приватної військової кампанії «Вагнер». У відомстві зазначили, що чоловік прибув до країни літаком, але в аеропорту його зупинили.

У поліції Молдови попереджають про ймовірні проросійські провокації.

Теги за темою
Молдова мінування
Джерело матеріала
loader
loader