СБУ затримала спільника РФ, який намагався втекти до Придністров’я
СБУ затримала спільника РФ, який намагався втекти до Придністров’я

СБУ затримала спільника РФ, який намагався втекти до Придністров’я

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Житель Херсонської області “здавав” росіянам місцеперебування учасників руху опору та їхніх сімей.

Служба безпеки України затримала помічника Росії під час контрдиверсійних заходів у Вінницькій області. Ним виявився неодноразово засуджений за тяжкі злочини мешканець Білозерського району Херсонської області, повідомила прес-служба СБУ 13 березня.

Зазначається, що після захоплення частини південного регіону рецидивіст добровільно пішов на співпрацю з російськими окупантами.

За даними контррозвідки СБУ, зловмисник “здавав” росіянам місцеперебування учасників руху опору та їхніх сімей.

Насамперед ворога цікавили адреси проживання українських бійців, які раніше брали участь в антитерористичній операції на сході України.

“За свою “лояльність” отримав від керівництва місцевої окупаційної адміністрації “особливий статус”, який передбачав дозвіл на мародерство та вільне пересування районом. Частину з награбованого мав віддавати російським окупантам”, – йдеться у повідомленні.

Після визволення Херсона зловмисник зник у Вінницькій області під виглядом переселенця. Він оселився в одному з прикордонних з невизнаним Придністров’ям селищ та підшукував “варіанти” нелегального виїзду за межі України.

Контррозвідники СБУ встановили місцеперебування фігуранта та затримали його. Затриманому повідомили про підозру у допомозі державі-агресору. Зловмиснику загрожує до 12 років в’язниці.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала жінку, яка коригувала ракетні удари РФ по Миколаєву.

У лавах СБУ виявлено шанувальницю “русского мира”




Джерело

СБУ затримала спільника РФ, який намагався втекти до Придністров’я - Фото 1
Теги за темою
СБУ затримання
Джерело матеріала
loader
loader