Яка причина загибелі 4 військових у частині на Чернігівщині: у ДБР назвали попередні висновки
Яка причина загибелі 4 військових у частині на Чернігівщині: у ДБР назвали попередні висновки

Яка причина загибелі 4 військових у частині на Чернігівщині: у ДБР назвали попередні висновки

Як виявилось, військові загинули через снаряд. На місце трагедії одразу прибули працівники ДБР та провели огляд.

Як причина загибелі військових у частині на Чернігівщині

За попередньою інформацією, 18 березня під час штатних стрільб у військовій частині на Чернігівщині здетонував снаряд. Внаслідок вибуху загинуло чотири солдати.

Тіла чотирьох військовослужбовців направили до Чернігівського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення відповідних досліджень.

Зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил поводження зі зброєю,
– зауважили у ДБР.

Що відомо про загибель солдатів на Чернігівщині: дивіться відео

Інші подібні випадки

  • У 2020 році на Хмельниччині у військовій частині A1358 застрелився солдат. Хлопець був стресостійким і не було жодних передумов, що він може накласти на себе руки.
  • А у 2021 році на Луганщині покінчив з життям 22-річний солдат. Він застрелився під час нічного чергування на території взводного опорного пункту.
  • Також у Чернігівській області застрелився військовий-строковик. Трагедія сталась на території 169-го навчального центру "Десна". Хлопцеві, що вкоротив собі віку, було лише 23 роки. Згодом стало відомо, що відомо, що хлопець застрелився під несення служби у варті – коли охороняв склади. Використав військовий для цього штатну зброю – автомат АК-47. Загиблого виявили колеги по службі, які прийшли його замінити.
  • Окрім цього, у Дніпрівкоротив собі віку підполковник Служби безпеки України. Чоловіка знайшли повішеним, а біля нього була передсмертна записка.
  • А в Одесі знайшли повішеним правоохоронця. Мовиться про виконувача обов'язків заступника начальника управління патрульної поліції Ізмаїла Івана Мітькіна. Раніше він позичив 300 тисяч доларів у співробітників та зник.
Теги за темою
ДБР
Джерело матеріала
loader
loader