Кілліан Мерфі зіграє в проєкті Аффлека й Деймона
Кілліан Мерфі зіграє в проєкті Аффлека й Деймона

Кілліан Мерфі зіграє в проєкті Аффлека й Деймона

Кілліан Мерфі зіграє в проєкті Аффлека й Деймона


 Кілліан Мерфі («У серці моря») зіграє головну роль в драмі «Маленькі речі, як ці», яка буде знята за мотивами роману «Small Things Like These» Клер Кіґан. Минулорічна  ірландська стрічка «Тихоня», яка є екранізацією ще однієї книги письменниці «Виховання», отримала номінацію на премію «Оскар» за «Найкращий міжнародний фільм». Також про свою участь в проєкті ведуть перемовини Емілі Вотсон («Чорнобиль») і К'яран Гайндс («Белфаст»).

 Події роману розгортаються на Різдво 1985 року, коли відданий батько Білл Ферлонґ (Мерфі) дізнається дивовижні таємниці, які зберігає монастир у його місті, а також деяку шокуючу правду про своє життя.

 Режисерське крісло на знімальному майданчику буде зайняте Тімом Мілантсом, який вже працював з Кілліаном Мерфі над третім сезон «Гострих картузів». Сценарій написав Енда Волш («Чат»). Фінансує стрічку новостворена компанія Artists Equity Бена Аффлека і Метта Деймона, перший фільм якої - «Ейр», нещодавно був переставлений на фестивалі SXSW, де отримав схвальні відгуки глядачів.

 P.S. Кілліана Мерфі минулого року можна було побачити в горорі «Тихе місце 2», а цьогоріч він з’явиться у головній ролі в байопіку Крістофера Нолана «Оппергеймер» про батька ядерної бомби.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Stefurak 21 березня 2023
Джерело матеріала
loader