Ворог здійснив нічну атаку на Україну
Ворог здійснив нічну атаку на Україну

Ворог здійснив нічну атаку на Україну

Під час нічної атаки на Україну 27 березня ворог застосував безпілотники іранського виробництва «Shahed-136/131» і керовані авіаційні бомби, повідомило командування Повітряних сил Збройних сил України у Telegram.

Будь ласка, читайте текст після реклами


«Загалом противник застосував 13 дронів-камікадзе «Shahed-136/13»1, один розвідувальний БПЛА «Гранат-4» та дві КАБ.

Внаслідок протиповітряного бою силами та засобами Повітряних сил та ППО інших складових сил оборони України знищено 13 повітряних цілей: 12 ударних БПЛА «Shahed-136/131» та один розвідувальний БПЛА «Гранат-4», – повідомили в командуванні.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Отже, у цілі влучили один дрон і дві керовані авіаційні бомби.

За даними Повітряних сил, окупанти запустили «Shahed-136/131» із північного та південно-східного напрямків, а керованими авіаційними бомбами вони атакували Херсонську область.

«Винищувачі окупантів «Су-35» вилетіли з аеродрому Морозовськ Ростовської області РФ та атакували Херсонську область двома керованими авіаційними бомбами» , – уточнили в командуванні.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Зауважимо, під час повітряної тривоги у ніч на 27 березня вибухи чули, зокрема, в Дніпрі та Києві.

У столиці, за даними міської військової адміністрації, збили всі дрони, але внаслідок падіння уламків виникла пожежа у Святошинському районі – спалахнуло нежитлове приміщення, вогонь охопив площу приблизно 200 м². Пожежу вже локалізували, постраждалих немає.

Тривогу в Україні почали оголошувати приблизно о 22.00 27 березня. До 23.35 вона пролунала в Києві, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Рівненській, Волинській областях, а також у тимчасово окупованому Криму та Луганській області (майже вся ця область теж перебуває в окупації).



Джерело матеріала
loader
loader