Лів Тайлер повертається у Marvel
Лів Тайлер повертається у Marvel

Лів Тайлер повертається у Marvel

Лів Тайлер повертається у Marvel


 Лів Тайлер («Володар перснів: Братерство персня») планує знову зіграти у проєкті від студії Marvel. Мова йде про фантастичний екшн «Капітан Америка: Новий світовий порядок», зйомки якого нещодавно стартували в Атланті. Актриса повернеться до ролі Бетті Росс, яку вона зіграла в 2008 році у фільмі «Неймовірний Халк». Схоже, події нового «Капітана Америки» будуть тісно пов’язані з картиною Луї Летеррьє, адже Тайлер вже третій артист з сиквелу «Халка», що з’явиться у стрічці: раніше до неї приєдналися Гаррісон Форд (актор замінив померлого Вільяма Герта) і Тім Блейк Нельсон. 

 Також у картині зіграють Ентоні Макі («Банкір»), Денні Рамірес («Топ Ґан: Меверік»), Карл Ламблі («Доктор Сон»), Шира Гаас («Неортодоксальна») та інші. За режисуру відповідає Джуліус Она («Парадокс Кловерфілда»), а за сценарій - Малколм Спеллман («Сокіл та Зимовий солдат»). Прем’єра запланована на 2 травня 2024 року.

 P.S. Лів Тайлер зараз не часто знімається: останній раз акторку можна було побачити на великих екранах в другорядній ролі у фантастиці «До зірок» 2019 року, а в 2020-му вона знялася у першому сезоні серіалу «911: Самотня зірка».

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Stefurak 28 березня 2023
Джерело матеріала
loader
loader