Blizzard вважає, що Diablo IV стане найкращою частиною культової серії
Blizzard вважає, що Diablo IV стане найкращою частиною культової серії

Blizzard вважає, що Diablo IV стане найкращою частиною культової серії

Diablo IV / фото Blizzard Entertainment

Diablo входить в число культових ігрових серій з легендарним минулим. Перші дві частини франшизи здійснили революцію в жанрі екшен-RPG і запам'яталися, як дивовижні творіння. Однак Blizzard Entertainment вважає, що майбутня "четвірка" затьмарить своїх попередників.

Такою думкою в інтерв'ю порталу PCGamesN поділилися генеральний менеджер франшизи Diablo Род Фергюссон і голова розробки Diablo IV Джо Шелі. Перший під час інтерв'ю ємко охарактеризував майбутній проєкт. Директор серії заявив: "Це найкраща Diablo з усіх ігор Diablo".

Зрозуміло, що Фергюссон намагається максимально підігріти інтерес до четвертої частини. Однак розмови про перевагу над сиквелом до релізу можна назвати сміливим кроком. Якщо в Diablo IV раптом виявляться проблеми. розробникам обов'язково пригадають їх гучне висловлювання.

Відео дня

В інтерв'ю керівники поділилися й іншою інформацією. Вони заявили, що четверта частина зможе похвалитися найпотужнішим сюжетом у франшизі. А ще в грі поєднуються кращі аспекти з попередників — поліпшена бойова система, якісний сюжет, похмура атмосфера і приземлений світ, де відчуваєш себе героєм.

За словами Фергюссона і Шелі, Blizzard прагнула дотримати баланс між звичною концепцією і нововведеннями в Diablo IV. Наприклад, в гру повернулася зловісна атмосфера, але з'явився відкритий світ. Поєднання вийшло успішним, якщо судити за відгуками після бета-версії. Як повідомили Фергюссон і Шелі, розробники неймовірно задоволені, що користувачі позитивно оцінили їхню працю.

Коротко про Diablo IV

  • Це продовження знакової серії екшен-RPG від Blizzard Entertainment. Сюжет в грі присвячений боротьбі з Ліліт, прародителькою людства і дочкою Мефісто. Вона знайшла свободу і збирається поневолити весь Санктуарій.
  • Diablo IV відзначиться відкритим світом, який включає більше 150 підземель, Випадкові події і безліч квестів. Для подорожей по локаціях можна використовувати їздових тварин.
  • Прокачування персонажа і видобуток якомога кращої екіпіровки — це головні цілі в Diablo IV, як і в попередніх частинах.
  • У грі реалізований мультиплеер і кооператив — як мережевий, так і за одним екраном.
  • Diablo IV вийде 6 червня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • ПК-версія The Last of Us Part I отримала найнижчі оцінки в історії Naughty Dog
  • Гравці накинулися з критикою на актрису озвучення Ади Вонг в ремейку Resident Evil 4
  • У Steam почали повертати гроші за The Last оf Us Part I через технічні проблеми гри
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader