Українські автори випустили трейлер Sherlock Holmes The Awakened на честь близького релізу
Українські автори випустили трейлер Sherlock Holmes The Awakened на честь близького релізу

Українські автори випустили трейлер Sherlock Holmes The Awakened на честь близького релізу

Sherlock Holmes The Awakened / фото Frogwares

Українська студія Frogwares випустила трейлер на честь релізу Sherlock Holmes The Awakened 11 квітня. У ролику розробники коротко представили основні механіки своєї детективної пригоди.

Геймплей у грі перегукується з попередніми частинами франшизи, особливо Chapter One 2021 року випуску. Процес ведення розслідувань в The Awakened виконаний багато в чому звичним чином. Користувачам належить досліджувати локації, вивчати різні місця на предмет зачіпок і робити логічні висновки в окремому меню. Інтерфейс останнього змінили, і тепер фінальне заключення потрібно вибрати з низки здогадок, збудованих в круговій формі.

Знайомим виглядає і відтворення фрагментів минулого. Шерлок бачить примарні силуети і події, які необхідно розташувати в правильній послідовності. Після цього відкриється чергова зачіпка.

Відео дня

Однак в The Awakened будуть і свої особливості, наприклад, унікальні просторові головоломки. А ще Холмсу і Ватсону належить проходити через фантастичні похмурі локації, наповнені перешкодами. Судячи з усього, їх присутність в грі буде якось обгрунтована в сюжеті.

Ремейк Sherlock Holmes The Awakened — основні подробиці

  • Сюжет в оригіналі присвячено першій справі Холмса — розслідуванню зникнення людини, яке поступово переростає в боротьбу з культом фанатиків Ктулху. У ремейку історію змінять: покажуть молодого сищика і його першу справа разом з Ватсоном. Судячи з усього, The Awakened стане продовженням Chapter One.
  • Користувачі будуть розслідувати низку злочинів, які пов'язані між собою. Кожній справі присвячена окрема напіввідкрита локація
  • Гравці повинні вивчати оточення, збирати докази, допитувати підозрюваних і свідків, вибираючи правильні питання, і відтворювати послідовність подій в уяві Холмса.
  • Гра обзаведеться додатковими квестами, а також новою механікою розслідування.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Довірений інсайдер розповів, коли Sony випустить PlayStation 5 Pro
  • Останній патч до Elden Ring відкрив легкий спосіб перемоги над найскладнішим босом
  • Займе 155 Гбайт: з'явилися фінальні системні вимоги Star Wars Jedi: Survivor
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader