Анонси проєктів за мотивами «Зоряних війн»
Анонси проєктів за мотивами «Зоряних війн»

Анонси проєктів за мотивами «Зоряних війн»

Анонси проєктів за мотивами «Зоряних війн»


 В Лондоні відбувається The Star Wars Celebration (збір шанувальників «Зоряних війн»), на якому глава Lucasfilm Кетлін Кеннеді розповіла про майбутні плани студії. Компанія анонсувала три нових фільми, але не уточнила дати прем’єр прийдешніх картин.

 Події одного з фільмів відбуватимуться через 15 років після «Зоряних Війн: Скайвокер. Сходження» і будуть зосереджені на історії становлення нового Ордену джедаїв. До ролі Рей повернеться Дейзі Рідлі («Дорога хаосу»), режисерське крісло займе Шармін Обаїд-Чіной («Міс Марвел»), а сценарій напише Стівен Найт («Гострі картузи»), який нещодавно замінив Деймона Лінделофа («Прометей»).

 Інший фільм зніматиме Джеймс Менґолд («Аутсайдери»). Схоже, студія Lucasfilm залишилася задоволеною роботою режисера над п’ятим «Індіаном Джонсом» і хоче продовжити співпрацю з ним. Сюжет картини розповість історію перших лицарів-джедаїв. Більше подробиць немає.

 Ще одну картину довірили Дейву Філоні, який займається серіальною складовою «Зоряних війн». Вона зосередиться на Новій республіці і буде пов’язана з «Мандалорцем».

 Також студія поділилася інформацією щодо багатосерійний проєктів на Disney+. Показали ролики (яких ще немає в мережі) серіалів «Зоряні війни: Команда скелетів» з Джудом Лоу в головній ролі, «Аколіт» від Леслі Гедланд («Матрьошка») і другого сезону «Андора». Перший має вийти наприкінці 2023 року, два інші - в 2024-му.

 На додачу був представлений тизер-трейлер міні-серіалу «Асока», який стартує на Disney+ в серпні цього року. Шоу розкаже про Асоку Тано, яка полює на адмірала Трауна, щоб знайти зниклого джедая Езру Бріджера. Головні ролі в проєкті зіграли: Розаріо Довсон («Шибайголова»), Наташа Лю Бордіццо («Денна зміна»), Іванна Сахно («Пік страху»), Мері Елізабет Вінстед («Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)») і Рей Стівенсон («Флешбек»).

Stefurak 08 квітня 2023
Джерело матеріала
loader
loader