Якими будуть заходи безпеки на Великдень у Києві
Якими будуть заходи безпеки на Великдень у Києві

Якими будуть заходи безпеки на Великдень у Києві

Щоб підтримувати правопорядок у Києві на Великдень, Національна поліція України задіє понад тисячу поліцейських та близько 120 представників ДФТГ. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Заходи безпеки у Києві

Представники добровольчого формування територіальної громади патрулюватимуть місця проведення богослужінь та зібрання вірян разом із патрульною поліцією. Мовиться про

  • храми,
  • собори,
  • Національний заповідник "Києво-Печерська лавра".

Ба більше, додатково за дотриманням правопорядку стежитимуть до 500 співробітників муніципальної охорони Києва. А щоб оперативно відслідковувати ситуацію в Києві задля запобігання правопорушень, працюватимуть спеціальні тимчасові моніторингові центри.

Щодо комендантської години, то її з міркувань безпеки не змінюватимуть. Тож кияни та гості міста не повинні перебувати на вулицях столиці у час з опівночі до 5 ранку.

Шановні кияни та гості столиці! Пам’ятайте – у нашого ворога немає нічого святого! Навіть в такі світлі дні святкування Воскресіння Господнього від агресора можна очікувати лише заподіяння зла! Бо він і є зло. Тому загрозу провокацій чи ракетних обстрілів у цей день ніхто не знімає! Дотримуйтеся правил безпеки. Бережіть себе і близьких. Своїми відповідальними діями допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!
– написав Сергій Попко.

На Хмельниччині скоротять комендантську годину

Натомість у Хмельницькій області комендантську годину у пасхальну ніч, з 15 на 16 квітня, таки скоротили на дві години. Згідно з наказом, підписаним першим заступником начальника ОВА Сергієм Тюріним, вона діятиме з опівночі лише до 3 ночі.

При цьому в ОВА закликали у святковий день утримуватися від масових скупчень та не нехтувати своєю безпекою.

"У ці святкові дні будемо молитися за якнайшвидшу перемогу. Бажаємо всім мирних та світлих свят!" – написали в Хмельницькій ОВА.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader