Сили оборони знищили штурмову групу «вагнерівців» у Бахмуті
Сили оборони знищили штурмову групу «вагнерівців» у Бахмуті

Сили оборони знищили штурмову групу «вагнерівців» у Бахмуті

Прикордонники, які захищають одну з позицій у Бахмуті, відбили атаку штурмової групи російської приватної компанії Вагнера, знищивши п’ятьох і поранивши шістьох окупантів. 

Сили оборони знищили штурмову групу «вагнерівців» у Бахмуті - Фото 1Про це на своїх медіа-ресурсах сьогодні ввечері розповів пресцентр Державної прикордонної служби України. Сама подія сталася вчора.

Загарбники атакували при підтримці і перевазі в артилерійському вогні. Наші мінометники намагалися подавити вогневі точки противника. Однак все вирішилося в ближньому стрілецькому бою з використанням гранатометів, кулеметів, автоматів. Ворожа атака захлинулася.

Тим часом приховано тривожний пост зробив боєць Збройних сил України, який воює у Бахмуті і веде Телеграм-канал «Бахмутський Демон» — окупанти ведуть артилерійські обстріли сусідніх міст – Костянтинівка, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка – вже з самого Бахмута.

«Якщо вони тут закріпляться, то будуть бити сильно», — попереджає «Бахмутський Демон». Але поки що не видно, щоб щось могло завадити агресору захопити все місто. 

Джерело матеріала
loader
loader