Ніколас Голт і Тоні Коллетт зіграють у «Присяжному №2»
Ніколас Голт і Тоні Коллетт зіграють у «Присяжному №2»

Ніколас Голт і Тоні Коллетт зіграють у «Присяжному №2»


 Видання Deadline повідомляє, що Ніколас Голт («Меню») і Тоні Коллетт («Спадковість») зіграють у трилері «Присяжний №2» Клінда Іствуда («Крихітка на мільйон доларів»). Стрічка стане останньою режисерською роботою ветерана кіно, якому в травні виповниться 93 роки. 

 Картина розкаже про судовий процес у справі про вбивство, де один із присяжних усвідомлює, що це він убив жертву внаслідок необережного водіння, а не підсудний. Чоловік намагається врятувати невинного, водночас не підставивши себе. Голт зіграє присяжного, а Колетт – прокурора. Виробництвом фільму, найімовірніше, займатиметься Warner Bros. Pictures, з якою режисер працює вже багато років.

 P.S. Ніколаса Голта зараз можна бачити на великому екрані у комедії «Ренфілд», а через місяця вийде третій сезон серіалу «Велика» за його участі. Попереду в актора зйомки у «Носферату» Роберта Еґґерса. Тоні Коллетт з 27 квітня буде смішити українських глядачів в кримінальній комедії «Мафія мама». Також актриса знялася в фантастичній драмі «Мікі 17» від режисера «Паразитів» Бонґ Джун-хо, стрічка вийде наступного року.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader